Зручна що основна страва, подана з простим або складним гарніром, зберігає свій власний смак і аромат, а не змішується зі смаком гарніру або соусів, як це буває під час подавання на тарілках. У менажниці може бути одна перегородка (для подавання з простим гарніром) або кілька (для складного гарніру).
Деякі страви можуть подаватися тільки в менажниці, оскільки змішання смакових відтінків гарнірів неприпустиме. Зазвичай, менажниця це порційний посуд, однак вона може бути використана і як невеликої салатниці, у якій подається кілька різновидів салатів. Можна її використовувати і як посуд для подавання різного роду закусок.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Форма | Кругла |
Матеріал | Дерево |
Кількість секцій | 6 |
Кількість ярусів | 1 |
Колір | Коричневий |
Діаметр | 400 мм |
Висота | 22 мм |
Інформація для замовлення
- Ціна: 540 ₴